Oplev den nye C3 AIRCROSS

By december 5, 2017Kampagner

Oplev den nye Citroën C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross fremhæver sin forskel i SUV-segmentet via sin holdning, originalitet og friskhed. Dens stil forener robusthed med en følelse af sikkerhed takket være den høje motorhjelm, der fremhæves af de forkromede vinkler, som integrerer en helt særlig LED-lyssignatur*. De bageste sideruder, der stammer fra C-Aircross konceptet, er lavet i polykarbonat og har en farvet film integreret, som skaber en kraftig grafisk kontrast ved bagstolpen (Afhænger af udstyrsniveau). I denne nye type SUV findes en helt ny høj kørestilling uden sidestykke.

RUMMELIG & ULTRAFLEKSIBEL

Den høje og geniale opbygning af Citroën C3 Aircross giver den kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige: 5 siddepladser med god benplads og masser af luft hen over hovedet.
Dens bagagerum har et volumen på 410 liter, som kan udvides til 520 liter* takket være det forskydelige, to-delte splitbagsæde 2/3-1/3 (Afhænger af udstyrsniveau).

NYTTIG TEKNOLOGI

Citroën C3 Aircross tilbyder brugervenlige opkoblingsmuligheder. Med et særligt rum i midterkonsollen er det muligt trådløst at oplade sin smartphone, via induktion. Din smartphones kompatible apps er også tilgængelige på den 7″ store touch screen** takket være Mirror Screen-funktionen med Apple CarPlayTM og Android Auto®**.