Bil til erhverv –
få den bedste her

Vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring, når det drejer sig om salg af varevogne til erhverv. Det betyder, at vi kan give dig den bedste rådgivning på markedet; både hvad angår den finansielle del, og hvad angår valg af bil.

Bred vifte af tilbud

Vi har en bred vifte af forskellige tilbud. Eksempelvis har vi specielle varevognsmekanikere, og du får selvfølgelig en erstatningsbil, hvis du får en skade, eller din bil blot skal have almindelig service. Dertil kan du være sikker på hurtig levering, da vi normalt har den ønskede varevogn på lager.

Blandt de tre mest sælgende mærker

Husk i øvrigt på, at Citroën de sidste 5 år har været blandt de tre mest sælgende mærker til erhverv herhjemme. Det vidner om en høj grad af brugervenlighed, fantastisk service samt et bilmærke, hvor du ikke i tide og utide oplever, at bilen ikke virker efter hensigten.

Kontakt os i dag, og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad betyder Citroën Business Center?
Hos Citroën har vi en ambition om at levere markedets mest professionelle erhvervsrådgivning. Derfor har vi en række CITROËN BUSINESS CENTER – specialiseret rådgivning til danske erhvervskunder.

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er certifikatet CITROËN BUSINESS CENTER et signal, som hjælper dig til at finde netop de forhandlere, der har specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer, finansieringsmuligheder og services.

Økonomi
Med CITROËN BUSINESS CENTER stiller vi en lang række af finansieringsmuligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal I lease eller ønsker I en anden form for finansieringsprofil? I fællesskab med vores erhvervsrådgiver får I sammensat præcis den løsning, der passer til jeres virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst muligt overblik over de samlede omkostninger.

Hvad kan Citroën Business Center tilbyde dig?
Hos CITROËN BUSINESS CENTER vil du altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din varebilsflåde. Sammen gennemgår vi din virksomheds kørselsmønster, anvendelsen af bilerne og specielle udstyrsbehov. Skal varebilernes lastrum indrettes med specialudstyr? Skal firmabilerne fungere som rullende kontorer med Bluetooth og WiFi?  CITROËN BUSINESS CENTER rådgiver dig om mulighederne. Og vi har altid et bredt udvalg af demobiler, du som erhvervskunde er velkommen til at prøvekøre.

Tryghed og Tilgængelighed
Udover de 5 CITROËN BUSINESS CENTRE er du som Citroën-ejer med over 60 Citroën-værksteder i Danmark og over 7.000 Citroën-forhandlere i Europa altid sikker på at være i nærheden af kompetent rådgivning. Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at din Citroën hurtigt kan komme under kyndig behandling hos folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Originale reservedele og godkendte materialer er en selvfølge på et autoriseret Citroën-værksted. Citroëns mekanikere arbejder med Citroën-biler hver eneste dag og bliver løbende specialuddannet. For dig betyder det bedre kvalitet og større sikkerhed.

Og husk så i øvrigt, at du med CITROËN BUSINESS CENTER altid får en lånebil stillet til rådighed ved skadesarbejde. Med andre ord bliver det hele lidt mere bekvemt med CITROËN BUSINESS CENTER.

Dine behov og forventninger

Citroëns Business Centre fokuserer specielt på dine behov og forventninger som erhvervskunde. Vi tilbyder ekspertrådgivning og omfattende service til alle køretøjer. Uanset om der er tale om en stor, mellemstor eller mindre virksomhed. Besøg dit Citroën Business Center og få blandt meget andet fordele indenfor.

SALG

 • Ekspertrådgivning
 • Løsninger tilpasset din virksomhed
 • Skræddersyede indretninger af varerum
 • Opbygninger, herunder alukasser, kraner, lifte mv.
 • Rådgivning om finansieringsmuligheder
 • Demonstration af modeller i henhold til dine behov som erhvervskunde
 • Aftaler på tidspunkter, der passer dig og din virksomhed
 • Oplev Citroëns omfattende særudstilling af erhvervskøretøjer

SERVICE & VEDLIGEHOLD

 • Fast kontaktperson, der med kendskab til netop din forretning, rådgiver om vedligeholdelse af dine biler
 • Et professionelt team med kendskab til de seneste teknologier
 • Værktøjer og diagnostiseringssystemer designet specifikt til Citroëns køretøjer
 • Pladeværksted til skadesarbejde på varebiler
 • Mulighed for hente/bringe-service med Citroëns Assistance
 • Udbud af forskellige vejhjælpsløsninger tilpasset din virksomhed
 • Faste priser på reservedele og værkstedstimer
 • Loungeområde, mens du venter med fri WI-FI og forfriskninger

Vi står til din rådighed

Vi står altid til din rådighed med gode råd og vejledning. Du skal være velkommen til at kontakte os på:

Erhvervskonsulent

Morten Veje

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.