Vi reparerer alle bilmærker!

Er uheldet ude, stort eller lille, får du skaden gjort god igen bedst muligt på vores autoriserede skadecenter for Citroën, Mitsubishi og Subaru. Vi reparerer også alle andre bilmærker i samarbejde med alle landets forsikringsselskaber, og du får naturligvis en lånebil stillet til rådighed under skadesreparationen.

Også på vores skadescenter anvender vi de nyeste special-værktøjer og måleudstyr, der kræves, for at skaden udbedres i absolut topklasse. Skadecentret er tilsluttet Teknologisk Instituts værksteds-kontrolordning. Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret på vores kvalitet af udført arbejde, samt at vores værktøj løbende kontrolleres.

Mange års erfaring

Vores karrosserismede har mange års erfaring med reparation af skader, og vi er fordelsværksted for de fleste forsikringsselskaber. Derfor skal du altid anmode dit forsikringsselskab om at få skaden udbedret på vores skadecenter. Så er du sikret, at bilen er 100% i orden, når du får den tilbage efter reparationen.

Kontakt skadecentret – vi giver gerne råd og vejledning om udfyldelse af skadesanmeldelse og planlægger reparationsforløbet i samarbejde med dig og dit forsikringsselskab.

Vi hjælper dig, når skaden er sket

Værkfører Skadecenter

Jimmy Pedersen

Kundemodtager

BRIAN DAHLSTRØM

Har du spørgsmål?