Autoriseret vedligeholdelse af din bil – uanset om du kører Citroën, Mitsubishi eller Subaru

Poul Rasmussen Bilcenter A/S er et full-service bilcenter med service- og reparationsarbejde, skadesopretning, autolakering, reservedels- og tilbehørssalg og egen salgsafdeling – alt under samme tag.

På vores serviceværksted bliver din bil efterset af specialuddannede, erfarne mekanikere, der udfører et professionelt arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Som noget nyt sender vi et videotjek til dig med dokumentation af bilens tilstand og reparationsbehov.

Moderne serviceværksted med styr på kvaliteten

Vi anvender de nyeste special-værktøjer og måleudstyr, der kræves, for at yde dig og din bil optimal sikkerhed og effektiv service. Serviceværkstedet er naturligvis tilsluttet Teknologisk Instituts værksteds-kontrolordning.

Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret på vores kvalitet af udført arbejde, samt at vores værktøj kontrolleres for at være 100% i orden.

Vi sender jævnligt vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser i de nye modeller og den nyeste teknik. Det sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen og teknologien i de biler vi servicerer.

En god oplevelse – hver gang

Når du kontakter vores værksted fornemmer du med det samme, at du bliver taget godt imod – og vi er klar til at hjælpe dig. Derfor er vi glade for, at rigtig mange af vores kunder er kommet hos os igennem mange år.

Vi lever af tilfredse kunder

Giv os din tilbagemelding på dit værkstedsbesøg. Det er vigtigt, at vi indfrier dine forventninger hver gang din bil er på værksted.

Noget at køre videre i, hvis du har brug for det

Du behøver ikke at mangle noget at køre i, når din bil er på værkstedsbesøg hos os, da vi også har lejebiler til fornuftige priser. Hvis du bestiller en lejebil ved tidsbestilling til værkstedet, kan du altid være sikker på, at der står en bil klar til dig, når du ankommer.

Vi passer gerne på dine hjul på vores dækhotel, så der er styr på dem, når de skal på bilen næste gang.

 

Os der reparerer biler

Værkstedschef

Lars Poulsen

Værkfører

CLAUS REINHOLDT JENSEN

Kundemodtager

Carina Jensen

Værkfører

Steffen Bruun Trøjborg

Har du spørgsmål?