Poul Rasmussen Bilcenter

– Betaling i små rater UDEN ekstra omkostninger

Ansøgningen behandles i løbet af 10 minutter. Aftalen underskrives og afleveres til  værkstedet eller forhandleren. Benyt din Citroën Værkstedskonto med det samme, og vælg betaling over 10 eller 20 måneder – uden ekstra omkostninger.

Citroën Værkstedskonto dækker alt, du køber på værkstedet

Med den nye Citroën Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Citroën-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale salgsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

FLERE STORE FORDELE

2collums_1.284721.72

•    Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder
•    Ingen ekstra omkostninger – du betaler kun salgsprisen: 0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr.
gebyr*
•    Ingen binding – indfri din værkstedskonto uden omkostninger
•    Du bliver automatisk forhåndsgodkendt til et ekstrabeløb på 10.000 kr.**
•    Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter

*En regning på f.eks. 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,00%.
**Det samlede engagement af forbrugslån i Nordea Finans kan maksimalt udgøre op til 40.000 kr. totalt inkl. 10.000 kr. i buffer.

LÅNEEKSEMPLER

2collums_2.284722.72

I alle eksempler er den faste debitorrente 0,00 %. ÅOP er 0,00 %. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris. Beregningerne forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år.

Citroën Værkstedskonto er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil.

Dækker alt du køber på værkstedet

Bestil tid til det obligatoriske service-, vintertjek el. lign. så snart behovet opstår. Betalingen dækker du blot via Citroën Værkstedskonto i mindre rater over 10 eller 20 måneder. Du er derfor hele tiden trygt og sikkert kørende uden at betale ekstra.

Bliver det nødvendigt at udføre reparationer på bilen, så brug Citroën Værkstedskonto. Book blot tid på værkstedet, og bliv køreklar med det samme. Regningen betaler du efterfølgende i rater – helt uden ekstra omkostninger.

Af hensyn til sikkerheden er det vigtigt, at køre sommer og vinter i møde med de rigtige dæk. Både dækkene og den tid værkstedet skal bruge på dækskiftet, kan du blot afregne via Citroën
Værkstedskonto. Book i god tid, betal i rater og vær hele tiden klar til en ny årstid.

Sæt endnu en streg under køreglæden med det ekstraudstyr, du drømmer om. Hvad enten det er nye alufælge, multimedieudstyr eller praktiske tagbøjler, så kan du betale med Citroën Værkstedskonto uden ekstra omkostninger over 10 eller 20 måneder.